Mourinho over titelfeest: 'Ik denk dat ik maar naar huis ga'

Reacties

José Mourinho heeft op de voor hem kenmerkende wijze vooruitgeblikt naar het titelduel van Chelsea. Zondag kan de ploeg van de Portugese manager voor de vijfde keer in de historie kampioen van Engeland worden als Crystal Palace wordt verslagen.

Mourinho over titelfeest: 'Ik denk dat ik maar naar huis ga'

'Het is heel gemakkelijk', zo begon Mourinho tijdens de persconferentie. 'We hebben twee punten, en eigenlijk drie om het niet op doelsaldo aan te laten komen, nodig om kampioen te worden. Natuurlijk willen we het zo snel mogelijk beslissen. Zeker omdat we nu thuis de titel kunnen pakken.'

Mourinho zal het zondag wel zonder zijn topschutter Diego Costa moeten doen. De Portugese manager zinspeelde zelfs op het einde van het seizoen van de Spaanse international, die al weken met een hamstringblessure kampt. 'Hij is niet beschikbaar. Het is het risico ook niet waard. Want hoewel dit de kampioenswedstrijd is, hoeven we niet te haasten', aldus Mourinho, die behalve nog vier competitieduels met Chelsea uitgevoetbald is. 'Bovendien is Loïc Rémy weer fit', vervolgde hij over de Fransman, die terugkeert na een kuitblessure.

Tijdens de persconferentie werd Mourinho ook al even gevraagd naar waar hij het bezegelen van de titelstrijd zal gaan vieren. 'Ik heb niets op de planning staan. Ik denk dat ik maar gewoon naar huis ga', aldus Mourinho.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.