Mourinho laat Memphis buiten selectie voor duel met Fener

Reacties

José Mourinho heeft in zijn wedstrijdselectie voor het Europa League-duel met Fenerbahçe geen plaats voor Memphis Depay. De Manchester United-manager ziet Phil Jones terugkeren.

Mourinho laat Memphis buiten selectie voor duel met Fener

Het ontbreken van Memphis in de 21-koppige selectie waarmee United afreist naar Istanbul is opvallend, zeker omdat de Nederlander het dit seizoen tot nu toe juist van Europa League-wedstrijden moet hebben om aan speelminuten te komen. Zowel tegen Feyenoord als tegen Fenerbahçe viel Memphis ruim twintig minuten in. In de Premier League moet de aanvaller het voorlopig doen met invalbeurten van maximaal acht minuten. Een reden voor de afwezigheid van Memphis wordt door United niet gegeven.

Phil Jones kan in Istanbul zijn rentree maken. De verdediger kwam dit seizoen nog niet in actie vanwege een knieblessure. Timothy Fosu-Mensah en Daley Blind maken eveneens deel uit van de selectie, net als sterspelers Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic.

United is koploper in Groep A met zes punten. Feyenoord staat tweede met hetzelfde puntenaantal. Het Fenerbahçe van trainer Dick Advocaat moet het voorlopig met een derde plaats doen. De Turkse club van Gregory van der Wiel, Jeremain Lens en Robin van Persie heeft na drie duels vier punten. Het duel tussen Fenerbahçe en United begint donderdag om 19.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.