Schorsing dreigt voor Mourinho vanwege grof taalgebruik

Reacties

José Mourinho is door de Engelse voetbalbond FA op het matje geroepen. De manager van Manchester United misdroeg zich in de thuiswedstrijd tegen Burnley (0-0) van afgelopen zaterdag.

Schorsing dreigt voor Mourinho vanwege grof taalgebruik

De Portugees werd tijdens de wedstrijd al naar de tribune gestuurd en daar blijft het niet bij. 'In en rond de spelerstunnel was er ongepast taalgebruik van Mourinho richting iemand van de arbitrage', stelt de FA in een statement. The Special One heeft tot 4 november om te reageren op de aanklacht.

Mourinho zag de schade tegen promovendus Burnley verder oplopen. Manchester United bleef ondanks een kansenregen steken op 0-0 en won zo voor de vierde achtereenvolgende keer niet in de Premier League. De club van Nederlanders Daley Blind, Memphis Depay en Timothy Fosu-Mensah staat inmiddels achtste in de Engelse competitie.

Het is niet de eerste keer dat de FA dit seizoen niet blij is met het gedrag van Mourinho. De Portugees werd vanwege ook al aangeklaagd vanwege zijn opmerkingen over scheidsrechter Anthony Taylor voorafgaand aan het uitduel met Liverpool van eerder deze maand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.