Mourinho heeft beet: Dybala gaat transfervrij naar AS Roma

Reacties

AS Roma heeft zich versterkt met Paulo Dybala. De transfervrije Argentijn heeft een contract ondertekend tot medio 2025. Hij vertrok afgelopen zomer bij Juventus en gold sindsdien als een van de gedroomde aanwinsten van José Mourinho.

Mourinho heeft beet: Dybala gaat transfervrij naar AS Roma
© Pro Shots

Dybala leek eerder nog op weg naar Internazionale, maar kiest toch voor Roma. Hij gaat naar verluidt zes miljoen euro verdienen op jaarbasis. Voor de 34-voudig Argentijns international wordt Roma na Palermo en Juventus zijn derde Italiaanse werkgever.

Mourinho zou in de afgelopen dagen meerdere keren met Dybala hebben gebeld om hem ervan te overtuigen voor Roma te kiezen. De aanvaller droeg de afgelopen zeven seizoenen het shirt van Juventus. Hij kwam tot 210 competitiewedstrijden en 82 doelpunten voor de club.

Dybala is na Mile Svilar (overgekomen van Benfica) en Nemanja Matic (Manchester United) de derde transfervrije aanwinst van Roma in de huidige transfperiode. De club betaalde bovendien zeven miljoen euro aan Lille OSC voor de komst van rechtsback Zeki Celik, die gaat concurreren met Rick Karsdorp.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.