Mourinho beent het veld op tijdens eerste oefenwedstrijd van het seizoen

Reacties

Vriendschappelijke wedstrijd of niet: het fanatisme is niet uit José Mourinho te krijgen. Woensdagmiddag betrad de trainer het veld tijdens de oefenwedstrijd tussen AS Roma en Sunderland om te vragen om een rode kaart voor Luke O'Nien.

Mourinho beent het veld op tijdens eerste oefenwedstrijd van het seizoen
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
2 - 0
Sunderland
Sunderland

O'Nien, middenvelder van Sunderland, leek Roger Ibañez te raken met zijn elleboog. Kort daarvoor was O'Nien al met geel bestraft voor een andere overtreding op Stephan El Shaarawy. Terwijl Ibañez op het veld lag en de spelers zich rond hem verzamelden, kwam Mourinho het veld op om zijn onvrede te uiten richting de arbitrage. Een rode kaart volgde niet, maar Sunderland-trainer Alex Neil koos voor een diplomatieke oplossing door O'Nien kort na het incident te wisselen.

Roma won de oefenwedstrijd overigens met 2-0 door doelpunten van Felix Afena-Gyan en Nicolò Zaniolo. Aan de kant van de Serie A-ploeg stond Rick Karsdorp ruim een uur op het veld. Het was voor de manschappen van Mourinho de eerste wedstrijd sinds de gewonnen Conference League-finale tegen Feyenoord. Het oefenduel met Sunderland werd afgewerkt in Portugal, waar beide ploegen zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Justin Kluivert is er niet bij, want hij wordt vermoedelijk verkocht aan Olympique Marseille. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.