Moreno op weg naar Anfield na akkoord Liverpool en Sevilla

Reacties

Liverpool heeft met Sevilla een akkoord bereikt over de transfer van Alberto Moreno. De 22-jarige linksback komt voor circa vijftien miljoen euro over van de Europa League-winnaar, nadat de onderhandelingen dinsdag in Cardiff in aanloop naar de strijd om de Europese Super Cup werden voltooid.

Moreno op weg naar Anfield na akkoord Liverpool en Sevilla

De komst van Moreno is daarmee nog niet helemaal afgerond, want Liverpool meldt op de eigen website wel dat er nog geen sprake is van een akkoord tussen speler en club. Naar verwachting zal dat echter nog deze week gebeuren.

De transfer diende zich eerder op de avond al aan, toen Moreno niet in de wedstrijdselectie voor het duel met Real Madrid zat en BBC en Sky Sports vervolgens al melding maakten van een akkoord. Toen de drievoudige international na afloop vervolgens ook nog met tranen op het veld stond waren alle twijfels weggenomen.

Voor de geboren Sevillaan komt er na amper twee seizoenen in de hoofdmacht van de Andalusiërs een einde aan zijn periode bij de club waar hij de voltallige jeugdopleiding doorliep. Op Anfield moet de aanvallend ingestelde vleugelverdediger de concurrentie aangaan met zijn 28-jarige landgenoot José Enrique, die afgelopen seizoen door een knieblessure nauwelijks in actie kwam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.