Moratti: 'Nog steeds een kleine kans dat Sneijder blijft'

Wesley Sneijder en Internazionale-voorzitter Massimo Moratti hebben een goed gevoel overgehouden aan een 'noodzakelijk gesprek'. Een langer verblijf in Milaan is nog steeds mogelijk.

Moratti: 'Nog steeds een kleine kans dat Sneijder blijft'

'Deze bijeenkomst was noodzakelijk en aangenaam', vertelde Moratti zondag na afloop van het onderhoud. De voorzitter van Inter zat om de tafel met de middenvelder om te praten over diens toekomst.

'Er is nog steeds een kleine kans dat Sneijder blijft', aldus Moratti. 'Of hij dichter bij een overstap naar Galatasaray is? Ik denk van wel.' De Oranje-international hield zich op de vlakte. 'Ik kan op dit moment niet spreken over de onderhandelingen, maar ik onderschrijf de woorden van de voorzitter.'

Sneijder heeft met zijn weigering zijn contract tegen mindere voorwaarden te verlengen de leiding van Internazionale tegen de haren ingestreken en is sindsdien veroordeeld tot de tribune.

De Nerazzuri hebben met Galatasaray al een akkoord over een afkoopsom voor de middenvelder, die zelf de overgang naar Turkije nog afhoudt in afwachting van interesse uit andere meer aansprekende competities.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen