Morata redt pover Juventus op Sicilië

Reacties

Juventus heeft met pijn en moeite drie punten overgehouden aan het uitduel met Palermo. Álvaro Morata stak De Oude Dame de helpende hand toe: 0-1.

Morata redt pover Juventus op Sicilië

Juventus trad op Sicilië niet aan met zijn sterkste ploeg, met het oog op het uitduel met Borussia Dortmund in de Champions League van woensdag. In plaats van Arturo Vidal, Álvaro Morata en Patrice Evra speelden Stefano Sturaro, Fernando Llorente en Paolo De Ceglie. Daarnaast was Paul Pogba geschorst en Andrea Pirlo geblesseerd. De verzwakte Oude Dame had het lastig met Palermo, dat zich kranig weerde en in de eerste helft geen kans weg gaf, met een 0-0 ruststand als logisch gevolg.

Pas in de tweede helft ging het een beetje lopen bij Juventus, niet geheel toevallig nadat Massimiliano Allegri zijn ploeg had versterkt met Vidal en Morata. Laatstgenoemde haalde twintig minuten voor tijd de trekker over. De Spanjaard sneed vanaf rechts naar binnen en krulde de bal met links in de verre hoek: 0-1.

Door de zege heeft Juventus nu veertien punten meer dan AS Roma, dat maandag in actie komt tegen Torino. Promovendus Palermo staat met 35 punten elfde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.