Mooie boodschap Buffon voor Lahm, United-fan loopt 160 kilometer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mooie boodschap Buffon voor Lahm, United-fan loopt 160 kilometer

'Philipp heeft zoveel voor het Duitse voetbal betekend dat hij het verdient om tot Speler van het Jaar te worden uitgeroepen.'
• Doelman Manuel Neuer van Bayern München had rond het afscheid van Philipp Lahm mooie woorden over voor de afzwaaiende aanvoerder.

• Gianluigi Buffon, die zelf nog niet denkt aan een afscheid, besprenkelde Lahm eveneens met complimenten.

From one legend of the game to another. Thanks for the kind words, @gianluigibuffon! 👏 #DankePhilipp

Een bericht gedeeld door FC Bayern Official (@fcbayern) op

• FC Groningen-speler Ruben Yttergard Jenssen hield een naar souvenir over aan het play-offduel met AZ van zaterdagavond.

• Het is een bijzondere dag voor Angel Gomes, die zondag naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut zal vieren voor Manchester United.

• De meimaand staat altijd in het teken van ontknopingen én de presentatie van nieuwe shirts. De Spaanse club Atlético Astorga putte duidelijk inspiratie uit de Incredible Hulk.

• Een Noorse fan van Manchester United is zaterdag begonnen aan een wandeltocht van 100 mijl (160 kilometer) tussen Brumundal en Oslo. De supporter, Øystein Storli geheten, hield daarmee woord: toen The Red Devils werden geplaagd door blessureleed kondigde Storli via Twitter aan dat hij 100 mijl zou wandelen als Manchester United er toch nog in zou slagen de Europa League-finale te halen. 'Hopelijk winnen we woensdag wel van Ajax, anders is het heel zuur', laat hij weten in Noorse media.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.