Monaco loopt averij op door doelpunt Armenteros

FK Qarabag heeft AS Monaco in Groep J van de Europa League op een gelijkspel gehouden. Ook het duel tussen Besiktas en Lokomotiv Moskou leverde geen winnaar op.

FK Qarabag - AS Monaco 1-1
Na drie groepswedstrijden was het verschil tussen koploper AS Monaco en hekkensluiter Qarabag slechts twee punten en in Bakoe bleken beide clubs zeer aan elkaar gewaagd.

Zeven minuten voor rust opende Samuel Armenteros, vorig jaar nog speler van Willem II, de score namens de thuisclub. In de 72ste minuut trok Ivan Cavaleiro de stand gelijk. Acht minuten daarvoor was Rydell Poepon bij Qarabag binnen de lijnen gekomen, maar hij kon niets meer aan de stand veranderen.

Monaco blijft koploper in Groep J met zes punten uit vier duels. Anderlecht, Tottenham Hotspur - die donderdag vanaf 21.05 uur tegen elkaar spelen in Londen - en Qarabag hebben vier punten.

Besiktas - Lokomotiv Moskou 1-1
Ook het duel tussen Besiktas en Lokomotiv Moskou eindigde onbeslist. Bijna een uur bleef de wedstrijd in het Atatürk Olympisch Stadion zonder doelpunten, maar in de 58ste minuut Ricardo Quaresma opende de score. Besiktas kon de voorsprong echter niet vasthouden, want een kwartier voor tijd bepaalde Baye Oumar Niasse de eindstand op 1-1.

Lokomotiv Moskou komt door het gelijkspel op acht punten uit vier duels, waardoor het koploper blijft in Groep H. Nummer twee Besiktas heeft twee punten minder. Sporting Lissabon, dat vier punten heeft, komt vanaf 21.05 uur nog in actie tegen het nog puntloze Skënderbeu Korçë.