Mokotjo met pijn in het hart international af

Reacties

Kamohelo Mokotjo ziet te weinig perspectieven meer bij Zuid-Afrika en heeft daarom met 'pijn in het hart' tot nader order bedankt.

Mokotjo met pijn in het hart international af

Mokotjo was afgelopen week wel opgeroepen voor de dubbele Afrika Cup-confrontatie met Kameroen, maar de middenvelder zat bij de heenwedstrijd op de tribune en bleef bij de return negentig minuten op de bank.

Voor de vaste waarde bij FC Twente was die beslissing van Ephraim Mashaba aanleiding zijn interlandcarrière op te schorten. In zijn ogen heeft de bondscoach iets tegen hem. Een toekomst bij Bafana Bafana is daarom voorlopig niet meer voor hem weggelegd.

'Onder de huidige omstandigheden zie ik geen mogelijkheden voor mij een plaats bij Bafana Bafana te krijgen', geeft Mokotjo uitleg in een open brief, die hij 'met pijn in het hart' schreef. 'Ik geef hierbij aan dat ik de uitnodigingen voor de nationale ploeg naast me neerleg, totdat de omstandigheden zijn veranderd.'

Mokotjo heeft goede hoop dat er een vervolg komt van zijn interlandcarrière. 'Ik ben optimistisch dat de dingen zullen veranderen en ik op een dag weer met trots het shirt van Bafana Bafana zal dragen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.