Moisander wil actie: 'Hebben nu al twee weken gepraat'

Reacties

Ajax-aanvoerder Niklas Moisander baalde na de nederlaag tegen AZ (0-1) stevig. Volgens hem is het nu echt tijd om iets te veranderen.

Moisander wil actie: 'Hebben nu al twee weken gepraat'

'We moeten toegeven dat het spel op dit moment niet goed is, het loopt gewoon niet', erkende Moisander tegenover FOX Sports. 'We moeten keihard werken om hieruit te komen.' Van een goed groepsgesprek wilde hij weinig weten. 'We hebben nu al twee weken achter elkaar goed gepraat met elkaar. Of het crisis is bij Ajax? Nee', was hij evenwel resoluut.

Toch zag de Fin ook nog positieve puntjes. 'De eerste helft was gewoon goed, dát was het Ajax dat we willen zien. De tweede helft begonnen we niet goed, na die rode kaart werd het helemaal moeilijk.' Daarmee verwees Moisander naar zijn eigen overtreding op Aron Jóhannsson, waarna hij moest inrukken.

Dat was niet terecht, zo oordeelde hij. 'Ik dacht dat ik misschien geel zou krijgen, maar dit was niks. Er was gewoon normaal contact, zoals dat in ieder duel is. Echt een ongelooflijke beslissing, die rode kaart was zeker het breekpunt. Zij gingen er meer in geloven, maar nogmaals: wij begonnen in de tweede helft zelft ook gewoon niet goed', concludeerde Moisander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.