Modric over trainerswissel: 'Het verschil is al zichtbaar'

Reacties

Volgens Luka Modric heeft de trainerswissel bij Real Madrid een positief effect gehad op de spelersgroep. Gareth Bale heeft hoge verwachtingen van Zinedine Zidane, de opvolger van de ontslagen Rafa Benítez.

Modric over trainerswissel: 'Het verschil is al zichtbaar'

'Ik vind het vervelend voor Rafa, maar de verandering heeft ons goed gedaan. Er wordt altijd iemand verantwoordelijk gehouden als het minder gaat, maar je kon vandaag het verschil zien met de vorige wedstrijden', aldus Modric na afloop van de 5-0 zege op Deportivo La Coruña bij AS.

Gareth Bale was de grote uitblinker zaterdag. Zidane gunde de Welshman een publiekswissel na het maken van een hattrick, waarmee Bale zijn seizoensproductie opvoerde tot twaalf competitietreffers. 'Wij zijn professionals, daarom hebben we niet veel tijd nodig om aan Zidane te wennen.'

'Iedereen weet dat Zidane een grote speler was en ik denk dat hij ook goed is als coach', aldus Bale, die zich op de vlakte hield over het vertrek van Benítez. 'Daar heb ik geen mening over.' Na de zege van zaterdagavond bedraagt het verschil met Primera División-koploper Barcelona vijf verliespunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.