Misidjan langer bij Ludogorets

Reacties

Virgil Misidjan heeft zijn aflopende contract met Ludogorets met drie jaar verlengd tot medio 2018. De Brabander (21) is sinds de zomer van 2013 op avontuur in Bulgarije en dat werd een groot succesverhaal.

Misidjan langer bij Ludogorets

Misidjan werd met de club uit het kleine stadje Razgrad landskampioen en won ook nog eens de nationale beker. Hij scoorde in de Europa League tegen PSV (0-2). Als klap op de vuurpijl plaatste hij zich met de club voor de groepsfase van de Champions League, na een thriller in de laatste kwalificatieronde tegen Steaua Boekarest.

Misidjan bood met zijn team uitstekend partij aan grootmachten als Real Madrid en Liverpool, al werden de Bulgaren toch als nummer vier uitgeschakeld. Tegen laatstgenoemde werd zelfs voor een stunt gezorgd (2-2). Op FC Basel werd de enige overwinning van deze campagne geboekt (1-0). En in de competitie speelt hij met zijn elftal ook weer mee om de landstitel.

In Nederland was Misidjan vanaf de jeugd actief voor Willem II, in Razgrad ontpopte hij zich tot een productieve vleugelspeler met vijftien doelpunten in 45 competitieduels. De Misidjans zijn daardoor kennelijk van Bulgarije gaan houden; zijn neef Cendrino speelt sinds kort bij CSKA Sofia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.