Miranda kopt Atlético naar derde competitiezege

Reacties

Atlético Madrid blijft dit seizoen ongeslagen in de Primera División. De regerend landskampioen won nipt op bezoek bij UD Almería (0-1).

Miranda kopt Atlético naar derde competitiezege

Door de blessure van Mario Mandzukic - die kampt met een gebroken neus - vormden Raúl García en Antoine Griezmann de voorhoede van Atlético, maar ondanks het overwicht leverde dat geen doelpunten op in de eerste helft. De Madrilenen, waar Germán Burgos op de bank zat als vervanger van de geschorste trainer Diego Simeone, hadden een standaardsituatie nodig om na een uur op voorsprong te komen.

Een hoekschop van Koke werd bij de eerste paal binnengekopt door Miranda. De in Brazilië geboren verdediger maakte alweer zijn derde doelpunt van het seizoen. Niet veel later kreeg Arda Turan de kans om de wedstrijd te beslissen, maar na een goede actie stuitte hij op doelman Rubén.

Het doelpunt van Miranda bleek echter voldoende voor de overwinning, waardoor Atlético Madrid nu elf punten uit vijf duels heeft. Daarmee bezet het voorlopig de tweede plaats in de Primera División. Sevilla en Valencia kunnen echter nog passeren. UD Almería heeft na vijf duels vijf punten en staat in de middenmoot.

Overige uitslagen:
Eibar - Villarreal 1-1
Rayo Vallecano - Athletic de Bilbao 2-1

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.