Miljardair Marcel Boekhoorn steunt titelwens NEC

Reacties

De steenrijke investeerders achter NEC hebben de club uit de Jupiler League opnieuw geholpen. Mede dankzij miljardair Marcel Boekhoorn (op de foto met zijn partner, zangeres Hind) werd de verkoop van uitblinker Alireza Jahanbakhsh voorkomen.

Miljardair Marcel Boekhoorn steunt titelwens NEC

Zowel SC Heerenveen als FC Groningen wilde de WK-ganger uit Iran graag aan de selectie toevoegen. Met de verkoop van de aanvaller had investeerder Boekhoorn een zeer behoorlijke winst kunnen incasseren.

Boekhoorn betaalde slechts 220 duizend euro voor Jahanbakhsh, die met een jaarsalaris van twee ton de beste betaalde speler in de Jupiler League is. Daarnaast werden ook de dure krachten Kevin Conboy en Rens van Eijden behouden en trok de club Anthony Limbombe aan. De twintigjarige buitenspeler kwam over van RC Genk. Daarentegen mocht de tegenvallende Lasse Nielsen wel vertrekken. De Deense verdediger is verhuurd aan AA Gent.

De ambities van NEC zijn duidelijk. De Nijmegenaren willen een jaar na de degradatie direct weer terug naar de Eredivisie. Op dit moment bezet NEC, samen met FC Volendam en Roda JC Kerkrade, de koppositie met twaalf punten uit de eerste vijf competitieduels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.