Milik gespot in Napoli-shirt, Pogba tekent contract

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Milik gespot in Napoli-shirt, Pogba tekent contract

• Het is nog altijd wachten op de bevestiging van Ajax, Napoli of Arek Milik zelf, maar de Pool voelt zich al goed in zijn nieuwe kloffie met Italiaanse snit.

'Tomás Necid en Lars Veldwijk waren topspitsen, maar waarom zou ik dat niet kunnen evenaren? Ik ben Achahbar en ik kom over van Feyenoord, een topclub.'
• Dat zijn veelbelovende teksten van PEC Zwolle-aanwinst Anass Achahbar. De linkspoot uit de Feyenoord-jeugd hoopt bij PEC eindelijk een vaste waarde te gaan worden in de Eredivisie. (De Stentor)

• Dat de Johan Cruijff Schaal niet echt leeft in Nederland, is al langer bekend. Maar Luigi Bruins maakt het wel erg bont. De huidige speler van Excelsior stond in 2008 op het veld bij Feyenoord in de met 2-0 verloren confrontatie tegen PSV om de Nederlandse Supercup. Daar weet hij echter niets meer van. 'Speelde ik mee? Ja? Dan zullen we niet hebben gewonnen, anders had ik het nog wel geweten.' (AD)

'Als ik Luis Figo nu in Barcelona zou treffen, dan zou ik hem uitschelden.'
• Barcelona-legende Hristo Stoichkov zat in een spelshow met Luis Figo en maakte daarin duidelijk dat hij de gevoelige overstap van de Portugees nog niet vergeten is. Figo verruilde in 2000 Barcelona voor aartsrivaal Real Madrid. 'In Catalonië word ik tegenwoordig niet meer uitgescholden. Alleen Stoichkov doet dat nog', vertelde Figo met een knipoog. De voormalige vedette uit Bulgarije deed vervolgens geen moeite om dat te ontkennen. (Univision on Friday)

• Bubbelvoetbal en Barcelona lijkt geen logische combinatie, maar de sterren van de Catalaanse ploeg beleven desondanks veel plezier met deze onorthodoxe trainingsmethode. Vooral Luis Suárez bijt van zich af, al is dat in letterlijke zin door zijn omhulsel natuurlijk niet mogelijk.

'Ik heb veel respect voor Diederik Boer. Hij is de oudste van het stel, maar heeft echt een tomeloze inzet. Bovendien heeft Diederik de meeste humor van ons allemaal.'
• Een opvallende keuze van Joël Veltman voor zijn held in de Ajax-selectie: reservedoelman Diederik Boer. Met zijn grappen en grollen is de 35-jarige keeper blijkbaar van waarde in de kleedkamer. (Ajax-site)

Paul Pogba lijkt de humor rond zijn eigen transfersoap wel in te zien. Dus steekt hij op social media de draak met de verhalen dat hij reeds een contract heeft ondertekend bij Manchester United.

'Dirk Kuijt is nog zo fit en vitaal. Hij is beresterk, hij is als het ware uit de klei getrokken. Hij behoort tot een van de sterkere spelers die ik heb meegemaakt. De Rintje Ritsma van het voetbal.'
Arno Philips, fysieke trainer bij Feyenoord, is onder de indruk van de conditie van Dirk Kuijt. Duracell Dirk maakt ook op 36-jarige leeftijd nog veel meters voor de Rotterdamse club. Zal hij net als Ritsma tot zijn 38ste doorgaan? (NRC Handelsblad)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.