Milan willigt opmerkelijk verzoek Muntari in

Reacties

Sulley Muntari laat op eigen verzoek het uitduel van AC Milan met Palermo aan zich voorbij gaan. De Ghanees ziet geen heil meer bij de Rossoneri.

Milan willigt opmerkelijk verzoek Muntari in

Trainer Filippo Inzaghi vertelde een dag voor de wedstrijd tegen Palermo dat hij Muntari niet had opgeroepen zodat de Ghanees op Milanello kon blijven trainen. Maar zaakwaarnemer Federico Pastorello gaf een andere uitleg over de absentie zaterdag.

Het initiatief kwam van Muntari zelf. 'Hij heeft gevraagd niet opgenomen te worden in de wedstrijdselectie, omdat hij weet dat hij niet in de plannen voor volgend seizoen voor komt. Milan heeft oké gezegd', zei Pastorello

Met het opmerkelijke verzoek komt het afscheid van Muntari dichterbij. De middenvelder heeft nog een contract tot 2016, maar heeft zich eerder dit seizoen al in negatieve zin laten gelden. Na een wissel gooide hij met een bidon, hetgeen hem een tijdelijke verbanning opleverde. Eind vorig jaar bezorgde hij zijn concurrent Marco van Ginkel een enkelblessure met een zeer stevige charge. Van Ginkel weigerde nadien de excuses van Muntari te accepteren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.