Mihajlovic maakt de grond gelijk met 'karakterloos' Milan

Reacties

Het is crisis bij AC Milan na de 2-1 nederlaag tegen Atalanta Bergamo. Trainer Sinisa Mihajlovic heeft keihard uitgehaald naar zijn spelers en hen verplicht tot een afgesloten trainingskamp van een week.

Mihajlovic maakt de grond gelijk met 'karakterloos' Milan

'Deze selectie heeft geen karakter en doorzettingsvermogen. Dit is de grens. Er is niets anders dat ik nog kan doen. We gaan tot de wedstrijd tegen Juventus van zaterdag in een besloten trainingskamp', aldus Mihajlovic tegen Mediaset.

'Ik wil mijn excuses aanbieden richting de fans. Dit was een onacceptabele wedstrijd. We maken al 31 speelronden dezelfde fouten en dat is mijn verantwoordelijkheid', vervolgde de Serviër. 'Het enige dat ons seizoen nog kan redden, is het winnen van de bekerfinale', blikt hij vooruit naar de clash met Juve van 21 mei. Als Milan de beker wint, is het zeker van plaatsing voor de Europa League. Als het de finale verliest, volstaat de huidige zesde plaats op de ranglijst. Sassuolo zit de Rossoneri echter op de hielen.

Mihajlovic is pas sinds vorige zomer trainer van Milan, maar wordt alweer hevig gelinkt aan een vertrek. Lazio, dat zondag Stefano Pioli ontsloeg en Simone Inzaghi tot het einde van het seizoen aanstelde, zou Mihajlovic in de zomer willen overnemen. Milan heeft daar volgens Italiaanse media geen bezwaar tegen.

Het zou betekenen dat Milan voor de vijfde trainerswissel sinds 2014 staat. In januari van dat jaar werd Massimiliano Allegri vervangen door Clarence Seedorf. Hij werd opgevolgd door Filippo Inzaghi, wiens functie vorige zomer werd ingenomen door Mihajlovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.