Midtjylland strikt oude bekende Ajax en PSV

Reacties

Vaclav Kadlec verruilt Eintracht Frankfurt voor FC Midtjylland. De Tsjechische spits was afgelopen jaar zowel in beeld bij Ajax als PSV.

Midtjylland strikt oude bekende Ajax en PSV

Kadlec heeft een vierjarig contract ondertekend bij Midtjylland, dat op 1 januari 2016 ingaat. De 23-jarige spits werd afgelopen zomer door een zware delegatie van Ajax gescout tijdens het EK Onder-21, maar in die wedstrijd tegen Servië scheurde hij zijn enkelbanden.

Kadlec debuteerde op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van Sparta Praag en werd in 2010 verkozen tot Tsjechisch talent van het jaar. In 2012 was hij met drie goals in de play-offs tegen Feyenoord grotendeels verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Rotterdammers in de Europa League.

In 2013 tekende Kadlec een vierjarig contract bij Eintracht Frankfurt. In de winterstop van het afgelopen seizoen verhuurde de Duitse club hem terug aan Sparta Praag. Daar kwam hij in dertien competitieduels negen keer tot scoren. Ook PSV had afgelopen winter belangstelling voor Kadlec, maar Frankfurt koos ervoor de aanvaller in Tsjechië te stallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.