Messi zorgt voor opschudding: 'Vertrek is mogelijk'  

Reacties

Voor het eerst heeft Lionel Messi zich uitgesproken over een vertrek bij Barcelona. De Argentijnse aanvaller houdt rekening met een afscheid.

Messi zorgt voor opschudding: 'Vertrek is mogelijk'  

Sinds zijn debuut in november 2003 is Messi niet weg te denken bij Barcelona. De Spaanse club ontfermde zich over de aanvaller toen hij dertien jaar oud was. Via de befaamde jeugdopleiding La Masía groeide de Argentijn uit tot de vedette die hij nu is.

Hoewel Messi altijd heeft gezegd dat hij Barcelona trouw blijft, heeft hij in het Argentijnse Olé een voorbehoud gemaakt op dat idee. De aanvaller is niet meer zo stellig dat hij tot in lengte der dagen in de Catalaanse hoofdstad te vinden is.

'Ik leef in het heden. Ik wil een fantastisch jaar hebben en prijzen pakken met Barcelona. Daarna zullen we wel zien', aldus Messi. 'In het voetbal kan er veel gebeuren. Ik heb altijd gezegd dat ik voor altijd zou blijven, maar soms gebeurt niet alles zoals jij dat wilt. Zeker in het voetbal, waarin alles steeds verandert. Het ligt gecompliceerd', aldus Messi, die behalve zijn indirecte toespelingen niet concreet vertelde wat de 'gecompliceerde kwestie' behelst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.