Messi weer stap dichter bij clubrecord Ronaldo

Barcelona-aanvaller Lionel Messi is na zijn twee doelpunten in de uitwedstrijd tegen Villarreal (4-1 zege) van zaterdagavond weer een flinke stap dichter bij een clubrecord. De Argentijnse aanvaller schroefde zijn productie in competitieverband op naar 29 treffers in 33 duels.

Messi weer stap dichter bij clubrecord Ronaldo

Daarmee is Messi nog maar vijf goals verwijderd van het aantal van het voormalige Braziliaanse wonderkind Ronaldo, die in het seizoen 1996/97 een clubrecord vestigde door in de Primera División 34 doelpunten te maken in 37 wedstrijden.

Messi maakte tegen Villarreal een einde aan een doelpuntloze reeks van vijf wedstrijden. Tegen achtereenvolgens Deportivo La Coruña, Espanyol, Internazionale, Xerez en opnieuw Internazionale had de Wereldvoetballer van het Jaar niet kunnen scoren.

Messi heeft in het restant van dit seizoen nog drie wedstrijden zijn competitietotaal verder op te voeren. Barcelona speelt aanstaande dinsdag thuis tegen Tenerife, staat vervolgens volgende week zondag tegenover Sevilla en sluit de competitie af met een thuiswedstrijd tegen Real Valladolid op zondag 16 mei. <br /><br />

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen