Messi keert eerder terug bij Barcelona

Reacties

Barcelona kan vanaf vandaag weer beschikken over Lionel Messi. De Argentijnse sterspeler doorstond, net als zijn landgenoot Javier Mascherano, de traditionele medische keuring voor het nieuwe seizoen.

Messi keert eerder terug bij Barcelona

Messi en Mascherano, die deze zomer met Argentinië in de finale van het toernooi om de Copa América ten onder gingen tegen gastland Chili, zouden zich eigenlijk pas maandag melden bij Barcelona, maar het duo wilde eerder aansluiten voor de voorbereiding op dit seizoen.

Ook de Brazilianen Dani Alves en Neymar en de Duitse doelman Marc-André Ter Stegen ondergingen vandaag vandaag hun medische test. Alves en Neymar waren ook actief in Chili, terwijl Ter Stegen met de selectie van Duitsland Onder-21 actief was op het EK in Tsjechië. De Duitser was met Barça wel in de Verenigde Staten, maar had zijn tests nog niet ondergaan.

Op Claudio Bravo na is de selectie van trainer Luis Enrique compleet. De Chileense doelman, die in de finale dus te sterk was voor zijn Argentijnse ploeggenoten Mascherano en Messi, meldt zich wel maandag in Camp Nou voor de medische check. Wanneer deze succesvol is doorstaan is het keurkorps van de Catalaanse grootmacht compleet.

Barcelona was in de afgelopen periode op tournee door Amerika, waar de ploeg het heeft opgenomen tegen achtereenvolgens Los Angeles Galaxy (2-1 overwinning), Manchester United (3-1 nederlaag) en Chelsea (2-2). Komende zondag speelt de Champions League-winnaar een vriendschappelijke wedstrijd in Italië tegen Fiorentina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.