Messi frustreert PSV'ers, Brazilië veegt vloer aan met VS

Reacties

Lionel Messi heeft een nederlaag van Argentinië tegen Mexico voorkomen. Vlak voor tijd bepaalde hij op fraaie wijze de eindstand op 2-2 in het oefenduel.

Messi frustreert PSV'ers, Brazilië veegt vloer aan met VS

Sergio Agüero stuurde Messi diep met een puntgaaf wippertje, waarna de ster van Barcelona de bal aannam op zijn borst en doel trof met een volley. Daardoor is Messi de mijlpaal van vijftig interlandgoals tot op een doelpunt genaderd. Bovendien legt de linkspoot zijn critici opnieuw het zwijgen op. Messi werd na het toernooi om de Copa América immers hevig onder vuur genomen door Argentijnse media, maar heeft in de eerste twee interlands na dat toernooi al drie doelpunten gemaakt.

De andere Argentijnse goal tegen Mexico kwam op naam van Agüero, terwijl Javier Hernández en Hector Herrera hadden gescoord voor Mexico. PSV'ers Hector Moreno en Andrés Guardado begonnen in de basis bij Mexico.

Verenigde Staten - Brazilië 1-4
Brazilië heeft weinig heel gelaten van Team USA, dat al na 67 minuten tegen een 0-4 achterstand aankeek. Hulk, Neymar (twee keer) en debutant Rafinha waren trefzeker geweest voor de Seleção. Pas in de slotminuut deed Daniel Williams wat terug tijdens de oefenwedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.