Messi: 'Bayern was op alle vlakken beter dan Barcelona'

Dagenlang ging het over maar één vraag: doet Lionel Messi mee bij Barcelona in de halve finale van de Champions League op bezoek bij Bayern München. De Argentijn dééd mee en kon na afloop van een pak slaag (4-0) niet anders dan tot de voor hem bijna unieke conclusie komen dat hij met zijn ploeg alle hoeken van het veld had gezien.

Messi: 'Bayern was op alle vlakken beter dan Barcelona'

'Bayern was de betere ploeg. In alles', stelt Messi na afloop. 'Ze waren sterker, fysiek gezien zelfs superieur, scoorden twee keer uit een dode spelsituatie en iedere tweede bal was voor hen.'

'Wij moeten onszelf nu oprichten, hoe moeilijk dat ook is', vervolgt de Argentijnse vedette van Barcelona. 'We moeten nu zo snel mogelijk kampioen worden', refereert hij aan de voorsprong van dertien punten in Spanje op nummer twee Real Madrid.

Na afloop ging het behalve over de demonstratie van Bayern ook over de fitheid van Messi. Hij leek niet helemaal hersteld van zijn hamstringkwetsuur. Zelf wil de superster daar niets van weten. 'Ik voelde me goed en was fit genoeg om te spelen', besluit Messi, over wie het laatste woord nog niet gezegd zal zijn.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen