Messaoud vervolgt loopbaan bij 'Zwitsers' FC Vaduz

Reacties

Ali Messaoud verruilt Wilem II voor FC Vaduz. Die club komt uit Liechtenstein, maar speelt zijn wedstrijden in de Zwitserse competitie.

Messaoud vervolgt loopbaan bij 'Zwitsers' FC Vaduz

Omdat Liechtenstein enkel een nationaal bekertoernooi heeft, en dus geen eigen competitie, spelen alle clubs uit dat land mee in de Zwitserse competities. Op het hoogste niveau eindigde het in 2013/14 gepromoveerde FC Vaduz afgelopen seizoen negende en voorlaatste. Dat betekent in Zwitserland handhaving, waardoor Messaoud volgend seizoen in de Super League speelt.

Begin deze maand werd duidelijk dat de 24-jarige middenvelder zijn contract in Tilburg niet zou verlengen. Daarop voerde hij gesprekken met het Franse Brest en Leeds United uit Engeland. Naast FC Vaduz had ook een Duitse club interesse, maar het wordt dus de club uit de hoofdstad van Liechtenstein.

Messaoud komt uit de jeugd van AZ en tekende in 2013 een contract voor twee seizoenen in het Koning Willem II Stadion. In het afgelopen seizoen speelde hij 27 keer voor Willem II, de aanvallende middenvelder scoorde daarin vijf keer en gaf vijf assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.