Lamprou en Willem II zijn er nog niet uit over contract

Reacties

Willem II is nog steeds in gesprek met doelman Kostas Lamprou (23) over een contract. De partijen hopen eruit te komen, alleen was het verschil tussen vraag en aanbod maandag nog te groot.

Lamprou en Willem II zijn er nog niet uit over contract

Lamprou keepte dit seizoen op huurbasis voor Willem II en kwam tot 33 optredens. Een terugkeer naar Feyenoord was niet aan de orde. In Rotterdam kreeg de Griek geen nieuw contract. Al sinds medio april is de clubleiding in gesprek met de sluitpost, die aangaf in principe open te staan voor een langer verblijf in Tilburg.

Ali Messaoud vertrekt in elk geval uit het Koning Willem II Stadion. Voor de middenvelder is belangstelling uit het buitenland.

Bovendien is het vertrek van talent Frenkie de Jong naar PSV aanstaande. Voor de middenvelder ligt in Eindhoven een driejarig contract klaar. Aangezien hij in Tilburg nog een één jaar doorlopend jeugdcontract heeft, wordt nog onderhandeld over de transfervergoeding.

Willem II besloot zondag het seizoen met een overwinning bij SC Cambuur (1-2). Daardoor eindigde de promovendus als negende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.