'Mertens of Chadli kan het maken in de Premier League'

Als het aan Kevin Mirallas (25) ligt, krijgt hij vanaf volgend seizoen bij Everton gezelschap van Dries Mertens en/of Nacer Chadli. De aanvallers van respectievelijk PSV en FC Twente zijn in zijn ogen ideale versterkingen, aangezien zij klaar zijn voor het niveau in de Premier League.

'Mertens of Chadli kan het maken in de Premier League'

Mirallas is bezig aan zijn eerste seizoen bij de werkgever van John Heitinga. Mede doordat blessureleed hem geregeld parten speelt, kan hij nog niet bogen op goede cijfers zoals in zijn tijd bij het Griekse Olympiakos. In zeventien optredens kwam hij tot twee treffers.

'Ik moet niet zeggen wie Everton moet halen, maar er is een paar goeie Belgische spelers', vertelt Mirallas in Het Nieuwsblad over zijn collega's bij de nationale ploeg.

'Dries Mertens bij PSV of Nacer Chadli bij Twente bijvoorbeeld. Mertens is een links- of rechtsbuiten, en Chadli kan overal op het middenveld spelen. Zij kunnen het maken in de Premier League', weet Mirallas zeker.

Everton bezet in Engeland momenteel de zesde plek en koerst af op een Europees ticket. Zaterdag werkt Everton het duel met Wigan Athletic in de kwartfinales van de FA Cup af.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen