Memphis zwaait PSV-publiek uit: 'Ik hou van jullie'

Reacties

Memphis Depay heeft zondag in de rust van de wedstrijd PSV - FC Twente (4-2) afscheid genomen van zijn oude club. De aanvaller had mooie woorden over voor PSV en de supporters.

Memphis zwaait PSV-publiek uit: 'Ik hou van jullie'

PSV verkocht Memphis afgelopen zomer voor een kleine dertig miljoen euro aan Manchester United. Zondag had de linksbuiten tijd om afscheid te nemen van de fans en de club. 'Ik ben superblij om hier te zijn en sta hier met een heel trots gevoel', opende Memphis.

'Ik wil iedereen hier ook bedanken voor de mooie seizoenen die ik hier heb gehad', vervolgde de luidkeels toegezongen Memphis. 'Ik wil beginnen bij de jeugdtrainers, die me met heel veel dingen hebben geholpen, daarom ben ik uiteindelijk zo ver gekomen. Ik wil alle fans bedanken die altijd bij de thuiswedstrijden zijn. Jullie helpen de jongens echt heel erg door elke wedstrijd achter ze te staan.'

Memphis Depay ontving uit handen van technisch directeur Marcel Brands een mooi aandenken aan zijn PSV-tijd.
Memphis Depay ontving uit handen van technisch directeur Marcel Brands een mooi aandenken aan zijn PSV-tijd.

Memphis is trots op de manier waarop de PSV-fans achter de ploeg zijn blijven staan. 'Vorig jaar was het ongelofelijk, de sfeer, elke wedstrijd weer. We hebben het jaar ervoor een dieptepunt gehad, maar zijn met zijn allen sterk gebleven. We hebben ups en downs gehad, maar jullie zijn altijd achter de club blijven staan. Ik heb hier bijna mijn hele leven gespeeld en ben zo blij dat ik weer terug ben. Ik wil iedereen bedanken. Eindhoven zit voor altijd in mijn hart, net als de club PSV. Ik hou van jullie!'

De 21-jarige Memphis is bezig aan een moeizaam debuutseizoen bij Manchester United. De Oranje-international, die vorig seizoen nog 22 keer scoorde voor PSV, begon het seizoen als basisspeler, maar zit inmiddels op de bank. In zeventien competitiewedstrijden scoorde Memphis pas twee keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.