Memphis scoort en sleept voor Atlético verlenging uit het vuur

Memphis Depay is woensdag naar voren gestapt als redder in nood bij Atlético Madrid. Als invaller schoot de aanvaller zijn ploeg vlak voor tijd op een 2-1 voorsprong tegen Internazionale. Daarmee voorkwam Memphis uitschakeling voor zijn ploeg in de reguliere speeltijd.

© Ziggo Sport
Atlético Madrid
ns
2 - 1
Internazionale

Memphis begon nog op de bank, maar werd een kwartier voor het einde in het veld gebracht. Atlético had op dat moment een doelpunt hard nodig: het stond 1-1, terwijl Inter de heenwedstrijd met 1-0 had gewonnen. Bij een gelijkspel was Atlético dus uitgeschakeld.

Memphis trok direct de aandacht naar zich toe. Hij had al de paal geraakt, voordat hij een kleine vijf minuten voor tijd voor een vreugde-explosie in Estadio Wanda Metropolitano zorgde. Memphis werd vrijgespeeld door Koke, draaide open en schoot onberispelijk raak: 2-1.

Door het doelpunt van Memphis zijn Atlético en Inter de verlenging in gegaan. Volg het restant van de wedstrijd via VI Live: