Memphis moet Pogba adviseren, Kanté kan niet poolen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Memphis moet Pogba adviseren, Kanté kan niet poolen

'Hij mag dan de duurste aankoop aller tijden in de voetbalgeschiedenis zijn, maar dat telt niet als hij meer bezig is met zijn kledingstijl, de kleuren in zijn haar en zijn sociale media.'
• Ruud Gullit hoopt dat Paul Pogba niet dezelfde weg bewandelt als Memphis Depay. De recordaankoop van Manchester United krijgt kritiek vanwege zijn teleurstellende prestaties en kan zijn transfersom van 105 miljoen euro nog niet waarmaken. 'Paul zou advies moeten vragen aan Memphis. Hij zou moeten weten dat je alleen succesvol wordt in Engeland door week in week uit te presteren. Je hele leven moet in het teken staan van voetbal.' (De Telegraaf)

Het is allemaal de schuld van Barcelona, vindt Sergio Ramos. De verdediger van Real Madrid werd er na het bekerduel met Celta de Vigo (1-2) van beschuldigd dat hij aanvaller Iago Aspas zou hebben bespuugd, maar Ramos ontkent. Hij zegt dat de pers van Barcelona maar al te graag zoekt naar problemen die er niet zijn. 'Ik stond meer dan vijf meter van hem vandaan. Ik probeerde hem helemaal niet te raken.' (Sport)

• John Terry vermaakt zich prima bij Chelsea. Vooral als N'Golo Kanté en Michy Batshuayi een potje pool spelen.

Ook bij Arsenal is de sfeer uitstekend. Als Alex Iwobi even geen bal in de buurt heeft, voetbalt hij gewoon met een flesje.

Marco Verratti kreeg zaterdag om een opmerkelijke reden een gele kaart in het duel met FC Nantes (0-2). De PSG-middenvelder speelde de bal terug naar zijn keeper door te bukken en hem met zijn hoofd aan te tikken. Scheidsrechter Johan Hamel zag het als onsportief gedrag. Ploeggenoot Lucas Moura reageerde tegenover Canal+ Sport: 'Dit heb ik nog nooit gezien. Maar ik denk dat de scheidsrechter gelijk heeft, hij kent de regels het beste.'

• Aston Villa-manager Steve Bruce is het vertrouwen in spits Ross McCormack helemaal kwijt. Hij zat zaterdag op de tribune tijdens het Championship-duel met Preston North End (2-2), omdat hij eerder een training had gemist. Volgens McCormack was dat omdat de poort van zijn woning kuren vertoonde. Bruce wil er niks van weten. 'Hij is ook nog niet fit genoeg om te spelen en zolang zijn houding op de training niet beter wordt, staat hij ernaast.' Een dure beslissing van Bruce, want McCormack kostte afgelopen zomer nog ongeveer veertien miljoen euro. (The Guardian)

• Virgil van Dijk raakt bij Southampton captain José Fonte kwijt. De 33-jarige Portugees vertrekt naar West Ham United. Via Twitter bedankt Van Dijk zijn ex-ploeggenoot.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.