Megatransfer Higuaín naar Juventus in de maak

Reacties

Ondanks het verzet van Napoli nadert de megatransfer van Gonzalo Higuaín z'n afronding. Juventus zou bereid zijn de vastgelegde afkoopsom van 94 miljoen euro te betalen.

Megatransfer Higuaín naar Juventus in de maak

Juventus heeft zich al flink geroerd op de transfermarkt, waarbij de komst van Miralem Pjanic (32 miljoen euro), Dani Alves (transfervrij), Mario Lemina (9,5 miljoen euro) en Mehdi Benatia (nu twee miljoen euro, met optie tot koop van twintig miljoen euro) tegenover het vertrek van Ávaro Morata en Simone Zaza - die op het punt staat naar VfL Wolfsburg te verkassen - staat.

Maar de grote klapper voor De Oude Dame moet nog komen. Want de Turijnse club is hard op weg Higuaín weg te plukken bij Napoli. Nadat een eerder bod van 75 miljoen niet genoeg was, heeft Juventus volgens diverse Italiaanse media een bedrag van om en nabij de 94 miljoen euro geboden. Napoli, dat geen trek heeft de spits naar de concurrent te zien verkassen, kan in dat geval weinig anders dan lijdzaam toekijken hoe de goalgetter naar Turijn vertrekt.

De Italiaanse kampioen zou met Higuaín zelf zelfs al tot een vergelijk zijn gekomen over een vijfjarig contract. De Argentijn, die zijn in 2018 aflopende contract met Napoli weigerde te verlengen, zou ruim zeven miljoen euro per jaar gaan verdienen.

De berichtgeving over Higuaín zorgt ook weer voor ophef rond Paul Pogba. In Italië wordt immers gefluisterd dat Juve zo diep in de buidel kan tasten voor Higuaín door een aanstaande megatransfer van Pogba.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.