Meespelen Messi in WK-finale blijft omgeven door twijfels

Reacties

Hoewel Lionel Messi vrijdag opnieuw niet heeft meegetraind, houdt Barcelona goede hoop dat het zondag (11.30 uur) in de finale van het WK voor clubs tegen River Plate een beroep kan doen op het aanvalstrio MSN.

Meespelen Messi in WK-finale blijft omgeven door twijfels

Messi miste de halve finale van donderdag met Guanghzou Evergrande doordat hij last heeft van nierstenen. Een dag na de 3-0 zege besloot de 28-jarige Argentijn in samenspraak met de medische staf nog een dag rust te houden. Desondanks mag trainer Luis Enrique volgens Spaanse kranten blijven hopen het meespelen van zijn linksbenige sterspeler.

Neymar ontbrak donderdag door een dijbeenblessure eveneens, maar een optreden van de Braziliaan in de eindstrijd met River is ook nog niet uitgesloten. Vrijdag trainde de 23-jarige aanvaller weliswaar apart van de groep, maar met bal. De laatste training van zaterdag zal moeten uitwijzen of Neymar en Messi tegen River Plate Luis Suarez kunnen vergezellen in de aanval.

Zonder Messi en Neymar was Suarez donderdag de grote man bij Barcelona door drie keer te scoren. Mocht dat leiden tot het winnen van de wereldbeker voor clubs, dan pakken Messi en Andrés Iniesta hun 26ste prijs als speler van de Blaugranas. Zij delen het record nu nog met Xavi, die net als zijn collega-giganten 25 hoofdprijzen veroverde met de Catalanen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.