Meespelen Huntelaar bij Schalke onzeker door keelklachten

Reacties

In de jacht op een direct startbewijs voor de Champions League moet Schalke 04 het mogelijk stellen zonder Klaas-Jan Huntelaar. Door een allergische reactie is Jefferson Farfán zeker niet van de partij.

Meespelen Huntelaar bij Schalke onzeker door keelklachten

Huntelaar dreigt zondag tegen Borussia Mönchengladbach verstek te moeten laten gaan vanwege keelklachten. 'Hij zit aan de medicijnen', zegt trainer Jens Keller, die de Oranje-international vrijdag op de training miste. 'We moeten kijken of hij de afsluitende training haalt.'

Voor Farfán komt het duel met Borussia Mönchengladbach te vroeg. De Peruviaanse aanvaller is nog niet verlost van een allergische reactie op een pijnstiller die hij gebruikte tegen een ontsteking in een knie.

De afwezigheid van de twee aanvallers – samen goed voor twintig doelpunten in de Bundesliga dit seizoen – is vervelend nu de prijzen worden verdeeld. In het geval van Schalke 04 gaat het om een plaats in de Champions League.

Maar Die Königsblauen hebben de daarvoor noodzakelijke derde plaats stevig in handen. Met nog drie duels voor de boeg is de voorsprong vier punten op naaste concurrent Bayer Leverkusen. Twee overwinningen maken aan alle onzekerheid een einde.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.