McClaren blij met defensie, Tadic spreekt van raar duel

FC Twente-trainer Steve McClaren zag na afloop van de 3-0 overwinning op AZ louter positieve punten. Doelpuntenmaker Dusan Tadic verbaasde zich over het verloop van de wedstrijd.

McClaren blij met defensie, Tadic spreekt van raar duel

'Na een lastige week hebben we ons vandaag goed hersteld. Ik vond ons verdedigend sterk en we kwamen door een uitstekende goal van Nacer Chadli op voorsprong', vertelde McClaren na afloop van de overwinning, die Twente alleen aan kop houdt met een voorsprong van drie punten op PSV en Vitesse.

'Na de rust kantelde de wedstrijd in ons voordeel', blikt McClaren terug op de rode kaarten voor de AZ-spelers Adam Maher en Jozy Altidore. 'Daarana maakten we nog twee doelpunten. Ik was ook blij met de goal van Castaignos, hij werkt elke wedstrijd keihard en verdiende dit doelpunt', feliciteerde de Engelsman de twintigjarige spits met zijn derde competitiegoal.

Dusan Tadic nam uit een strafschop de tweede Twentse treffer voor zijn rekening. 'Het was een rare wedstrijd, want zij kregen twee rode kaarten. Ik zag niet precies wat er gebeurde (Maher trapte na en Altidore had teveel aanmerkingen op arbiter Danny Makkelie, red.), maar ik ben blij met de overwinning.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's