McClaren: 'Achter de schermen is het rustig bij Twente'

De nederlaag bij SC Heerenveen kwam hard aan bij FC Twente. In de ogen van trainer Steve McClaren verdiende zijn ploeg dit verlies niet.

'Ongelooflijk, ik kan niet geloven dat we hebben verloren', zei McClaren (foto) na de 2-1 nederlaag in het Abe Lenstra Stadion. Daarbij keek de Engelse coach vooral naar het optreden van zijn ploeg na rust.

'We hebben de tweede helft gedomineerd, kansen gecreëerd. Er was maar één ploeg die aanviel, maar één ploeg die de wedstrijd ging winnen. Maar één voorzet, één kopbal en we verliezen. Het gebeurt ons te vaak. Misschien is dit momenteel ons niveau.'

'De externe druk was heel groot', aldus McClaren. 'Als ik zie wat mijn elftal dan toch laat zien, dan ben ik daar heel blij mee. We hadden de zege verdiend. Of ik als schuldige aangewezen zal worden, weet ik niet. Maar wat mij betreft ga ik door.'

'We zullen de problemen analyseren en proberen op te lossen. Er zullen beslissingen worden genomen. Ik heb vertrouwen in de mensen die dat gaan doen. Achter de schermen is het rustig bij deze club.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.