Mbia redt in extremis punt voor tien man van Sevilla

Reacties

Sevilla leek in de poule van Feyenoord met tien man te gaan verliezen bij NK Rijeka, maar een late goal van invaller Stéphane Mbia bezorgde de Spanjaarden alsnog een punt.

Mbia redt in extremis punt voor tien man van Sevilla

Al binnen het kwartier moest Rijeka-keeper Ivan Vargic drie keer handelend optreden. De Kroaat kon inzetten van Coke, José Antonio Reyes en Grzegorz Krychowiak nog keren, maar was na een klein half uur kansloos op een schot van Iago Aspas. De Liverpool-huurling profiteerde optimaal van slecht uitverdedigen aan Kroatische zijde: 0-1.

Er leek voor de Spaanse nummer vier geen vuiltje aan de lucht, maar diezelfde lucht kleurde na zeventig minuten spelen plots aardedonker. Dankzij een rake strafschop (Timothée Kolodziejczak kreeg bij het veroorzaken daarvan ook nog eens rood) kwam Rijeka al snel op gelijke hoogte, waarna Zoran Kvrzic er tegen tien man halverwege de tweede helft zelfs 2-1 van maakte. In de extra tijd tekende de Fransman Stéphane Mbia echter alsnog voor de 2-2.

Door het gelijkspel gaat Sevilla met vier punten uit twee duels alleen aan kop in Groep G, gevolgd door Standard Luik en Feyenoord met drie punten. Rijeka heeft nu één punt verzameld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.