Mazzarri debuteert bij Internazionale met winst op Genoa

Internationale is het seizoen goed begonnen. In de thuiswedstrijd tegen Genoa won de ploeg van trainer Walter Mazzarri moeizaam met 2-0.

Mazzarri debuteert bij Internazionale met winst op Genoa

Het duel kwam pas laat echt op gang. Inter, dat in een 3-5-2-formatie speelde, zocht vanaf het eerste fluitsignaal de aanval, maar had moeite om zich door de muur van Genoa-verdedigers te wurmen.

Dat resulteerde in een eenzijdig duel waarbij de Milanese topclub voornamelijk in balbezit was, maar geen echt grote kansen creëerde. Namens Inter (waar de geblesseerden Diego Milito, Cristian Chivu, Javier Zanetti en Walter Samuel ontbraken) was de Serviër Zdravko Kuzmanovic nog het dichtst bij een treffer.

De middenvelder werd door Yuto Nagatomo in kansrijke positie gebracht, maar schoot de bal van dichtbij hopeloos over het doel van keeper Mattia Perin. De Japanner speelde overigens een uitstekende wedstrijd en beloonde zichzelf met een treffer.

Op aangeven van de debuterende Braziliaan Jonathan kopte de kleine aanvaller van dichtbij raak. Vlak voor tijd bepaalde Rodrigo Palacio de eindstand in Milaan. Volgende week zondag gaat Inter, waar ook Mauro Iccardi als invaller zijn eerste minuten maakte, op bezoek bij Catania.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen