May the Force be with you: zo presenteert Swansea City zijn nieuwe coach

Reacties

Swansea City heeft voor Luke Williams gekozen als zijn nieuwe hoofdtrainer. De nummer zestien van het Championship bracht dat nieuws vrijdag met een merkwaardige video naar buiten.

May the Force be with you: zo presenteert Swansea City zijn nieuwe coach
© Swansea City
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Swansea was op zoek naar een opvolger voor de weggestuurde Michael Duff en kwam uit bij Williams, die werd overgenomen van League Two-club Notts County. Bij het horen van de naam 'Luke' kwam het mediateam van Swansea direct uit bij Luke Skywalker, een personage uit de Star Wars-serie. Dus daar moest wat mee gedaan worden, zo was de conclusie.

En dus publiceerde Swansea vrijdagmiddag een video waarin een persoon met een groen lichtzwaard en een zwarte kap een kamer van een ruimteschip binnenstapt. Er worden wat andere Star Wars-personages in beeld gebracht, voordat het beeld teruggaat naar de mysterieuze man, die zijn kap afzet en aan de Swansea-supporters zijn identiteit onthult.

Daarmee was de video-edit nog niet afgerond: het filmpje eindigt met een beeld van Yoda, waarin het gezicht van Swansea-aanvaller Jamie Paterson is gemonteerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.