Martins Indi fit voor RKC, Mathijsen twijfelgeval

Reacties

De blessure van Feyenoorder Bruno Martins Indi valt mee. Volgens trainer Ronald Koeman is de verdediger fit genoeg om zondag te kunnen aantreden tegen RKC Waalwijk. Woensdagavond viel hij in de slotfase van het uitduel met Heracles Almelo (1-2) uit met een knieblessure.

Martins Indi fit voor RKC, Mathijsen twijfelgeval

Martins Indi sloot donderdagochtend tijdens de uitlooptraining op Varkenoord  gewoon aan bij de groep. Na de oefensessie liet Koeman weten dat de verdediger zondag inzetbaar is voor Feyenoord. Of ook Joris Mathijsen fit genoeg is voor het duel met RKC, is nog de vraag. 'We moeten afwachten hoe het richting zondag met hem gaat', zei de trainer. Mathijsen kampt met een kuitkwetsuur.

Feyenoord heeft zich door de overwinning op Heracles steviger genesteld op de tweede plaats in de Eredivisie. Doordat FC Twente gelijkspeelde tegen ADO Den Haag (1-1) staan de Rotterdammers vier punten los van de Tukkers, PSV en Vitesse. Met nog vier speelronden op het programma koerst de ploeg van Koeman zodoende af op een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.