Martins Indi blijft doelwit van elleboogstoten

Reacties

Bruno Martins Indi is de laatste weken niet bepaald gelukkig. De verdediger van Stoke City werd woensdag opnieuw het slachtoffer van een elleboogstoot en stelde na afloop dat de manier waarop zijn club behandeld wordt riekt naar klassenjustitie.

Martins Indi blijft doelwit van elleboogstoten

In het duel met Southampton (0-0) kreeg de verdediger het aan de stok met Shane Long, de Ier die Martins Indi velde met een elleboogstoot in de maagstreek. Het incident werd niet waargenomen, maar na afloop kwam Martins Indi er wel op terug in de plaatselijke media.

'Ik kreeg weer een elleboog en begreep dat ze naar de videobeelden gaan kijken', vertelde de Oranje-international. 'Dat is mooi. Ik heb ook het gevoel dat er niet over gesproken wordt als iemand van Stoke het slachtoffer is. En als het iemand van een topclub geweest was, zou het alleen maar herhaald worden op de televisie.'

Voor Martins Indi was het al de tweede wedstrijd in twee weken waarin hij een elleboogstoot voor zijn kiezen kreeg. Dat gebeurde tegen Burnley immers letterlijk, Ashley Barnes was toen de dader. Even werd gevreesd voor een kaakbreuk, maar die diagnose bleek te voorbarig. De voormalige verdediger van Feyenoord weet niet waarom hij klaarblijkelijk agressie oproept. 'Misschien vinden aanvallers me niet aardig? Maar het maakt niet uit hoor, we gaan vrolijk verder. Mijn kaak en ribben zijn nog heel.'

In de uitzending van Match of the Day had analyticus Alan Shearer niet bepaald medelijden met de verdediger. 'Hij moet niet zo naar de grond gaan, dit kan nooit zoveel pijn doen', zo becommentarieerde hij de actie van Long en de reactie van Martins Indi.

Ondanks de stevige tikken heeft Martins Indi het prima naar zijn zin in Stoke-on-Trent. De Porto-huurling werd zelfs toegezongen door de aanhang. 'Ja, dat hoorde ik ook. Ik denk dat ze zien dat ik alles doe voor de club. Of ik zal blijven? We zien het wel', besloot de verdediger, die eerder al had laten doorschemeren open te staan voor een langer verblijf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.