Marseille met goed gevoel naar duel met Groningen

Reacties

Na de uitglijder tegen Nice heeft Olympique Marseille de draad weer opgepakt in de jacht naar eerherstel in Ligue 1. Saint-Étienne was op eigen veld het slachtoffer van de volgende Europa League-opponent van FC Groningen (0-2).

Marseille met goed gevoel naar duel met Groningen

Michy Batshuayi had drie duels droog gestaan maar onderscheidde zich zondagavond in positieve zin. In de 41ste minuut brak de Belgische international de ban door een compleet mislukt schot van Georges N'Koudou te promoveren tot assist.  

Batshuayi stond ook aan de basis van de 2-0 van Marseille, waarbij N'Koudou met enig fortuin de gelukkige werd. Zijn schot werd van richting veranderd, waardoor doelman Stephane Ruffier kansloos was.

L'OM is door de zege geklommen naar de twaalfde plaats, op vier punten van nummer zeven Saint-Étienne. De overwinning was ook een goede generale voor de naderende Europa League-ontmoeting met FC Groningen. Marseille, waar Karim Rekik een basisplaats had, heeft in tegenstelling tot de Eredivisionist nog wel een kans om Europees te overwinteren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.