Marokkaanse bondscoach wekt verbazing met absurde uitleg

Reacties

Het Marokkaanse elftal onder bondscoach Vahid Halilhodzic blijft de gemoederen bezighouden. Nog geen week na een nieuwe soap rondom Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui heeft Halilhodzic opnieuw verbazing gewekt.

Marokkaanse bondscoach wekt verbazing met absurde uitleg
© Imago

Onderwerp van gesprek is ditmaal Zouhair Feddal, verdediger van Sporting Portugal met 22 interlands achter zijn naam. De Marokkaan werd naar eigen zeggen opgeroepen voor de komende interlandperiode en ontving ook een ticket om naar de nationale selectie af te reizen, maar stond vervolgens niet op de spelerslijst.

'Ik was geschokt dat ik mijn naam niet op de spelerslijst zag', vertelde Feddal aan DM Sport. 'Ik werd opgeroepen en kreeg van de bond zelfs een vliegticket om te reizen. Tot de dag van vandaag weet ik niet waarom mijn naam niet op de lijst stond.'

De Marokkaanse pers kreeg lucht van de zaak en vroeg bondscoach Halilhodzic naar uitleg. Die uitleg was, nogal zacht gesteld, bijzonder. 'Ik was vergeten dat hij linksbenig was', aldus Halilhodzic. 'Daarom heb ik voor een andere speler gekozen. Hebben we een vliegticket naar hem gestuurd? Dat maakt mij niet uit, dat betaal ik toch niet. Hij en zijn familie mogen de wedstrijd komen bekijken vanaf de tribune', was de weinig tactvolle reactie van de bondscoach die dus ook al flink overhoop lag met Mazraoui en Ziyech.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.