Marcellis bakt gamba's, volksfeest in Carpi

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Marcellis bakt gamba's, volksfeest in Carpi

• Op het veld bakten de spelers van NAC Breda er zaterdag (1-3 nederlaag tegen Heracles Almelo) niet veel van. Misschien daarom stond woensdag een kookclinic op het programma voor de mannen van trainer Robert Maaskant, die met behulp van een topchef hun favoriete gerechten bereidden. Een greep uit de vervaardigde gerechten: pasta met gamba's en spinazie (Dirk Marcellis), paella (Demy de Zeeuw) en een tosti met roomkaas en zalm (Mats Seuntjens).

Emmanuel Badu van Udinese moet vrezen voor een langdurige schorsing. De middenvelder ging dinsdag in het duel met Internazionale (1-2 nederlaag) volledig over de rooie en dreigde arbiter Gianluca Rocchi zelfs aan te vliegen.

• Dinsdag promoveerde Carpi voor het eerst in de clubhistorie naar de Serie A. Die prestatie leidde tot een enorm volksfeest in de Italiaanse provinciestad.

• Nadat Placido del Castro zondag met 5-2 verloor van Rio Branco, liep het helemaal uit de hand bij Placido. Diverse spelers van de verliezende ploeg gingen met elkaar op de vuist. Gezellig daar!

Boring Chelsea!? Met dat vooroordeel maakten spelers van The Blues korte metten. Een knap staaltje techniek!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.