Mancini haalt uit: 'Ben verraden door Manchester City'

Reacties

Roberto Mancini geeft zijn ex-werkgever Manchester City een flinke schop na. Volgens de inmiddels voor Galatasaray werkzame trainer polste City de ene na de andere coach, toen hij nog voor de club actief was.

Mancini haalt uit: 'Ben verraden door Manchester City'

'Ik heb veel vrienden in de voetballerij en na mijn vertrek (mei 2013, red.) ben ik er achter gekomen dat ze in februari, maart en april van dat jaar al bezig waren met een andere manager. Ik weet dat ze toen al gesproken hebben met Pep Guardiola en Carlo Ancelotti en een paar anderen', aldus de Italiaan, die in 2012 kampioen werd met City.

'Met dezelfde mensen die deze trainers benaderden, heb ik de avond voor de FA Cup-finale nog gedineerd. Het waren net judassen. Ik ben door hen verraden, terwijl ik ze honderd procent vertrouwde. Sommige mensen hebben blijkbaar niet de moed om eerlijk te zijn', vervolgt Mancini.

'Ze hadden gewoon kunnen zeggen dat mijn tijd voorbij was, maar in plaats daarvan deden ze dingen achter mijn rug om en werd ik twee wedstrijden voor het einde van het seizoen ontslagen', besluit Mancini, die in september 2013 werd aangesteld bij Galatasaray. De Italiaan was voorafgaand aan zijn Engelse periode eerder werkzaam bij Internazionale, Lazio en Fiorentina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.