Manchester United heeft peperdure Maguire nu nóg harder nodig

Reacties

Het zit Eric Bailly niet mee bij Manchester United. De verdediger was maar net terug van een knieblessure en staat nu opnieuw maandenlang aan de kant; wéér met een kniekwetsuur.

Manchester United heeft peperdure Maguire nu nóg harder nodig

Baily viel geblesseerd uit in de oefenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur, nadat hij verkeerd was neergekomen. De verdediger moest het veld per brancard verlaten en verliet het stadion per brancard. Na de oefenwedstrijd tegen Kristansund (0-1 zege) liet Ole Gunnar Solskjaer weten dat Baily geopereerd is en vier tot vijf maanden buitenspel staat.

Het betekent een volgende tegenvaller voor Bailly in zijn United-avontuur. De verdediger maakte in 2016 voor 38 miljoen euro de overstap van Villarreal en wordt op Old Trafford achtervolgd door blessureleed. In totaal miste Bailly door fysiek ongemak in drie seizoenen 98 van de 174 wedstrijden, meer dan de helft dus. De Ivoriaan kon ook niet meedoen aan het afgelopen Afrika Cup-toernooi.

Nu Bailly voorlopig in de lappenmand zit, is het voor United nóg belangrijker om een extra centrumverdediger te halen. De recordkampioen zit al geruime tijd achter Harry Maguire van Leicester City aan. The Foxes willen echter 96 miljoen euro hebben voor de Engels international en United is nog niet bereid geweest om zo ver te gaan. Wellicht verandert de blessure van Bailly daar iets aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.