Manchester United heeft Bailly rond nieuwjaar pas terug

Reacties

Eric Bailly heeft zo'n twee maanden nodig voor zijn herstel van een knieblessure, zo heeft de centrumverdediger zelf bevestigd. De aankoop van Manchester United viel zondag uit in de met 4-0 verloren Premier League-wedstrijd tegen Chelsea.

Manchester United heeft Bailly rond nieuwjaar pas terug

'Bedankt voor alle steun die ik heb gekregen na het oplopen van mijn blessure. Ik hoop dat ik binnen twee maanden weer beschikbaar ben voor Manchester United en De Olifanten', doelt de 22-jarige Bailly op zijn Instagram-pagina op de nationale ploeg van Ivoorkust.

Met het nationale team neemt de veertienvoudig international vanaf midden januari vermoedelijk deel aan de Afrika Cup, waardoor Daley Blind en zijn collega's het ook dan zonder de van Villarreal overgekomen verdediger moeten doen.

Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat manager José Mourinho de laatste weken als linksback spelende Blind weer een rol in het centrum geeft bij afwezigheid van Bailly, die samen met Chris Smalling het verdedigingsduo vormde in de voorbije reeks wedstrijden. Linksback Luke Shaw is weer wedstrijdfit na blessureleed.

United kan de kater na de ruime nederlaag bij Chelsea woensdagavond wegspoelen in de League Cup-wedstrijd tegen Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.