Man Utd op tournee met herstelde Van de Beek én oude bekende

Reacties

Erik ten Hag heeft de Manchester United-selectie bekendgemaakt die dinsdag naar de Schotse hoofdstad Edinburgh afreist voor een tournee in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Donny van de Beek zit bij de groep, en zo ook Jonny Evans.

Man Utd op tournee met herstelde Van de Beek én oude bekende
© Pro Shots

De Noord-Ier is teruggekeerd en heeft een contract voor 'korte termijn' getekend bij de club waar hij tussen 2006 en 2015 ook onder contract stond. De precieze duur blijft onbekend, maar het gaat erom dat Evans mee mocht op deze tournee. Het is derhalve nog niet gezegd dat Evans het hele seizoen bij de club zal blijven.

Die kans is voor Van de Beek een stuk groter. De middenvelder uit Nijkerkerveen is hersteld van een zware blessure en gaat met de groep mee. Tyrell Malacia blijft achter, de linksback is geblesseerd. De eerstvolgende halte is dus Schotland, waar woensdag tegen Olympique Lyon wordt geoefend op Murrayfield, het nationale rugbystadion.

Na de wedstrijd tegen de Fransen is het Amerikaanse San Diego de volgende bestemming. Daar zullen Arsenal, Wrexham, Real Madrid en Borussia Dortmund de tegenstanders zijn. Na generale repetities tegen RC Lens (op Old Trafford) en Athletic Bilbao (in Dublin) opent de ploeg van Ten Hag zijn Premier League-seizoen op maandag 14 augustus op eigen veld tegen Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.