Man Utd met Blind en Pogba in Europa League-finale tegen Ajax

Reacties

José Mourinho heeft geen verrassingen opgenomen in zijn basiselftal voor de Europa League-finale tegen Ajax. Daley Blind start samen met Chris Smalling in het hart van de defensie.

Man Utd met Blind en Pogba in Europa League-finale tegen Ajax

De ex-Ajacied vormt een duo met Smalling bij afwezigheid van de geschorste Eric Bailly. Timothy Fosu-Mensah, de enige andere Nederlander in de selectie van United, neemt plaats op de bank.

Op het middenveld begint Paul Pogba net als het voorbije weekend tegen Crystal Palace (2-0 zege) in de basis. Door het overlijden van zijn vader maakte de Fransman in mei nog maar twee keer de negentig minuten vol. Ander Herrera zal als meest defensieve middenvelder spelen, met Marouane Fellaini in zijn buurt.

Jesse Lingard of Juan Mata was een van de belangrijke keuzes die Mourinho moest maken. Die beslissing is in het voordeel uitgevallen van de Spanjaard. Marcus Rashford krijgt zoals gebruikelijk bij afwezigheid van de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic de voorkeur in de punt van de aanval.

Manchester United, dat als zesde eindigde in de Premier League, moet winnen om komend seizoen deel te nemen aan de Champions League.

De finale tussen Ajax en United begint woensdagavond om 20.45 uur.

Europa League-finale in 60 seconden: Ajax in voetsporen Feyenoord?
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.