Man Utd accepteert bod Real Madrid op Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is in onderhandeling met Real Madrid. Zijn club Manchester United maakte op zijn website bekend dat de club een bod op de Portugees heeft geaccepteerd.

Man Utd accepteert bod Real Madrid op Cristiano Ronaldo

Het bod van Real Madrid voor de Wereldvoetballer van het Jaar bedraagt circa 94 miljoen euro. Manchester United liet weten dat de aanbieding mede op verzoek van Cristiano Ronaldo is geaccepteerd, nadat de 24-jarige speler had aangegeven dat hij wil vertrekken bij The Mancunians.

Woensdag liet Florentino Pérez weten dat hij het onwaarschijnlijk acht dat Franck Ribéry van Bayern München komende zomer naar Madrid verhuist. De voorzitter van Real kondigde daarop aan dat hij de onderhandelingen zou starten met Manchester United. Eerder al werd Kaká voor 65 miljoen euro overgenomen van AC Milan.

Ronaldo speelt sinds de zomer van 2003 voor Manchester United, dat hem overnam van Sporting Lissabon. De vleugelspits speelde 198 competitieduels voor de ploeg van manager Sir Alex Ferguson en scoorde daarin 84 keer. Met de club won hij de Champions League, de wereldbeker voor clubteams, drie landstitels, één FA Cup, één League Cup en twee keer de Community Shield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen